Brouwerijbezoek / Degustatie

Zin om onze bieren, het brouwproces en onze geschiedenis te ontdekken?
Boek dan nu een brouwerijbezoek en ontdek onze brouwerij die gelegen is op de prachtige transfosite van Zwevegem!

Graag reserveren via onderstaand formulier, minimum 4 dagen vooraf zodat we ons volledig kunnen voorbereiden op uw komst.

Kalender word geladen......

Voornaam*:

Familienaam*:

Email*:

Telefoon*:

Type rondleiding*:

Aantal bezoekers*:

Startuur*:

Opmerkingen:

Brouwerijbezoek:

We geven een rondleiding in de brouwerij van ongeveer 45 min en daarna kunnen jullie in ons proeflokaal 4 verschillende biertjes degusteren (15cl).

Kostprijs: 10 €/pers, min 6 pers

 

Luxe brouwerijbezoek:

Tijdens de namiddag / avond wordt er uitleg gegeven over het brouwproces, verschillende bierstijlen, ingrediënten. Dit is inclusief een rondleiding in de brouwerij. Daarbij krijg je 6 verschillende biertjes en 2 hapjes om te degusteren. Deze bierdegustatie duurt ongeveer 3u.

Kostprijs: 25 €/pers, min 10 pers

 

Culinair brouwerijbezoek:

Tijdens deze culinaire bierreis maak je kennis met het brouwproces, verschillende bierstijlen en foodpairing. Dit is inclusief een rondleiding in de brouwerij. Hierbij krijg je 7 verschillende biertjes met 7 bijpassende gerechtjes (aan het einde heeft u voldoende gegeten dus dit kan dienen als diner).

Kostprijs: 55 €/pers, min 10 pers

 

Brouwdag:

We starten de dag rond 7u met het schroten en storten van de mout. Tijdens het maïsh proces geven we hierover wat uitleg terwijl we genieten van een ontbijt. Daarna gaan we verder met het brouwproces en geeft de brouwer de nodige uitleg bij de verschillende stappen. ‘s Middags voorzien we eerst een aperitief met een hapje en daarna een koud buffet. In de namiddag gaan we over tot het kookproces en de afwerking tot het bier in de vergistingstank zit. Doorheen de dag degusteren we enkele bieren om je kennis te laten maken met verschillende bierstijlen. We eindigen de dag rond 17u en dan kunnen we in het proeflokaal nog wat gezellig napraten.

Een brouwdag kan enkel geboekt worden op dinsdag, woensdag en donderdag en minimaal 14 dagen vooraf te reserveren.

Kostprijs: 100 €/pers, min 3 pers